Kedves Vásárlónk! Nyári leállás miatt, a 2020. július 9. csütörtök 12 óra (dél) után leadott megrendelések kiszállítását csak július 22. szerdára tudjuk vállalni. Megértését és türelmét köszönjük! A NATURA-SOPHIA Kft. csapata

Segíthetünk? +36/70 941 28 09

Az Ön bevásárlókosara üres.

Ápoló olajok

A bőr az ember szervezetének elsődleges védelmi vonala. Ennek megfelelően is kell bánni vele, figyelni rá, táplálni, ápolni. A bőr száradása vagy túlzsírosodása, valamint megereszkedése nem csupán esztétikai, de fizikai problémákat is okozhatnak. Éppen ezért szükséges teljes körű ápolása, amivel számos egészségügyi és esztétikai probléma elkerülhető, és az önbizalom is növelhető.

A Dr. Hauschka testápoló olajok különböző összetételben számos probléma kezelésére alkalmasak, és nem kizárólag nőknek készültek. A citrom és citromfű tartalmú ápoló olaj feszesíti a bőr kötőszövetét, így alkalmas cellulit kezelésére. Használható továbbá masszázsolajként, illatanyaga mély légzésre ösztönöz és ellazít. A kökényvirágos olaj elsősorban kismamáknak ideális, terhességi csíkok kezelésére, gyenge kötőszövetek erősítésére, megkeményedések és lerakódások feloldására, emellett csipkedő masszázshoz is ideális.

A mandula-orbáncfű olaj nyugtat és ellazít, oldja a depressziót, a nyír és árnika tartalmú ápoló olaj jól kezeli az izomlázat, illetve csökkenti a reumatikus panaszokat. A számos testápoló olaj között mindenki megtalálhatja a számára ideális készítményt.

8 termék

Csökkenő irány beállítása
oldalanként

Lista  Rács 

 1. Dr. Hauschka Citrom-citromfű ápoló olaj 75 ml

  Dr. Hauschka Citrom-citromfű ápoló olaj 75 ml

  Feszesíti a kötőszöveteket narancsőr esetén is. Fokozza a bőr rugalmasságát, forma erejét...

  Részletek...
  5 400 Ft

 2. Dr. Hauschka Kökényvirág ápoló olaj 75ml

  Dr. Hauschka Kökényvirág ápoló olaj 75ml

  Erőteljes feszesítő hatású, várandósság esetén rugalmasan tartja a bőrt...

  Részletek...
  5 400 Ft

 3. Dr. Hauschka Rózsa ápoló olaj 75 ml

  Dr. Hauschka Rózsa ápoló olaj 75 ml

  Harmonizálja és kényezteti a bőrt és az érzékeket; kiváló bébimasszázshoz...

  Részletek...
  5 950 Ft

 4. Dr. Hauschka MED Jeges kristályvirág testápoló tej

  Dr. Hauschka MED Jeges kristályvirág testápoló tej

  A nagyon száraz bőr speciális ápolására kifejlesztve. Viszketés, feszülés, kipirosodás, fokozott korpaképződés esetén fontos, hogy a bőrt hatékony ápolással erősíteni tudjuk. A Dr.Hauschka Med Jeges kristályvirág testápoló tej megfelelő mindennapos alapápolást nyújt, és kellemes érzetet kölcsönöz az igénybe vett bőrnek.

  Részletek...
  10 100 Ft

 5. Dr. Hauschka Rózsa ápoló olaj próba (10 ml)

  Dr. Hauschka Rózsa ápoló olaj próba (10 ml)

  Ideges, nyugtalan emberek,  elalvási problémákkal küzdők és az időjárás változásaira érzékeny emberek részére. Átfogóan harmonizál,  testi és lelki terhelések, kimerültség esetén erősít. Anyának és gyermekének a szoptatás alatt és később is védelmező, erősítő burkot biztosít.

  Részletek...
  850 Ft

 6. Dr. Hauschka Nyír-árnika ápoló olaj 75ml

  Dr. Hauschka Nyír-árnika ápoló olaj 75ml

  Fizikailag aktív emberek. Lendületbe hozza a testet és az életerőket...

  Részletek...
  5 100 Ft

 7. Dr. Hauschka Kökényvirág ápoló olaj próba

  Dr. Hauschka Kökényvirág ápoló olaj próba

  Testápoló olaj minden évszakban! Erősíti a kötőszöveteket terhesség és szoptatás alatt. Böjtkúránál is ajánlott alkalmazása.  Csecsemőknek, kisgyerekeknek a hőburok általános erősítésére szolgál.

  Részletek...
  850 Ft

 8. Dr. Hauschka Tőzeg-levendula ápoló olaj 75 ml

  Dr. Hauschka Tőzeg-levendula ápoló olaj 75 ml

  Időjárásra érzékeny, nyugtalan, feszült emberek részére ajánlott készítmény. Beburkol, védelmet nyújt a bőrnek, érzékeknek...

  Részletek...
  5 950 Ft

8 termék

Csökkenő irány beállítása
oldalanként

Lista  Rács