Kedves Vásárlónk! Nyári leállás miatt, a 2020. július 9. csütörtök 12 óra (dél) után leadott megrendelések kiszállítását csak július 22. szerdára tudjuk vállalni. Megértését és türelmét köszönjük! A NATURA-SOPHIA Kft. csapata

Segíthetünk? +36/70 941 28 09

Az Ön bevásárlókosara üres.

Fürdő esszenciák

A rohanó hétköznapokban meglehetősen ritka az olyan ember, aki minden este megteheti, hogy a kellemes fürdővízben elnyújtózva lazítson, kipihenve a nap fáradalmait. Pedig egy kád forró vízben pihenve sokkal könnyebb feldolgozni a nap eseményeit és kioldani magunkból a feszültséget.

Ezt a hatást segítik elő és erősítik fel a Dr. Hauschka fürdők. A különböző összetételű illóolajok a fürdővízbe keverve, vagy lábfürdőként alkalmazva egyaránt kifejtik hatásukat. Illatanyagaiknak köszönhetően az érzékelésre is jótékony hatással vannak, miközben a vízben feloldódva a bőrön is kifejtik áldásos hatásukat. A citrom frissít és élénkít, a fenyő stresszoldó, a levendula erősíti az idegeket, feszültségoldó és elősegíti a kellemes, pihentető alvást, míg a rozmaring éppen a reggeli ébredést segíti elő.

Az illóolajok azonban nem csupán a fürdővízbe cseppentve lehetnek hatásosak. Éppen a felgyorsult életformának, a mindennapi rohanásnak köszönhetően a Dr. Hauschka létrehozta ezen olajon tusfürdő változatát is. A tusfürdőkből mindössze mogyorónyi mennyiség elegendő egy zuhanyzás alkalmával, így mind a bőrön beszívódva, mind illatanyagát párologtatva kifejti hatását.

 

6 termék

Csökkenő irány beállítása
oldalanként

Lista  Rács 

 1. Dr. Hauschka Rózsa fürdő esszencia 100 ml

  Dr. Hauschka Rózsa fürdő esszencia 100 ml

  Harmonizáló hatása által a teljes emberre hat és egyben az éberséget segíti elő... Részletek...
  5 600 Ft

 2. Dr. Hauschka Citrom-citromfű fürdő esszencia 100 ml

  Dr. Hauschka Citrom-citromfű fürdő esszencia 100 ml

  Energikus érzést ad, így tökéletes lehetőség a felfrissüléshez...

  Részletek...
  4 900 Ft

 3. Dr. Hauschka Lucfenyő fürdő esszencia

  Dr. Hauschka Lucfenyő fürdő esszencia

  A hideg időszakokban felbecsülhetetlen értékű támogatást jelent a fürdő esszenciában található norvég lucfenyő éterikus olaja. Serkenti a bőr vérellátását és hosszan tartó melegséget ad. A fenyő gyantás illata nyugtató hatású, felszabadítja a légzést, a jojoba olaj pedig gyengéden ápolja a bőrt. A hideg, szeles napok fürdőzésének áldásos hatású, nélkülözhetetlen társa!

  Részletek...
  2 250 Ft

 4. Dr. Hauschka Tőzeg-levendula fürdő esszencia 100 ml

  Dr. Hauschka Tőzeg-levendula fürdő esszencia 100 ml

  A készítmény középpontjában a ritmikus eljárással készült tőzeg kivonat áll, így védelmet nyújt a külső hatások ellen.  Gyengéden ápolja a bőrt, levendula tartalma révén nyugtató hatású. Gyermekek számára 3 éves kortól ajánlott.       

  Részletek...
  5 600 Ft

 5. Dr. Hauschka Zsálya fürdő esszencia 100 ml

  Dr. Hauschka Zsálya fürdő esszencia 100 ml

  A legkülönbözőbb területeken alkalmazható hatékonyan, ezzel is bizonyítva sokoldalúságát. A gondosan kiválasztott éterikus olajoknak köszönhetően belső melegséget ad, kizárva a külvilágból érkező hidegséget, így igazi áldás a téli hónapokban...

  Részletek...
  4 900 Ft

 6. Adagolófej (pumpa) 100 ml

  Adagolófej (pumpa) 100 ml

  Külön vásárolható adagoló fej azon termékekhez ajánlott, melyek sima műanyag kupakkal rendelkeznek. Használatával a termék adagolása egyenletes és könnyen kimérhető.

  Részletek...
  990 Ft

  Nincs készleten

6 termék

Csökkenő irány beállítása
oldalanként

Lista  Rács