Kedves Vásárlónk! Nyári leállás miatt, a 2020. július 9. csütörtök 12 óra (dél) után leadott megrendelések kiszállítását csak július 22. szerdára tudjuk vállalni. Megértését és türelmét köszönjük! A NATURA-SOPHIA Kft. csapata

Segíthetünk? +36/70 941 28 09

Az Ön bevásárlókosara üres.

Med készítmények

A Dr. Hauschka Med termékek olyan készítmények, melyeknek nem csupán a másodlagos célja az esetleges tünetek kezelése. A legtöbb Dr. Hauschka termék ugyan „gyógyító” készítmény, azonban ez csupán másodlagos a kozmetikai célok mögött. A Med termékek azonban éppen arra a célra lettek megtervezve, amit betöltenek: gyógyításra.

Ezen termékek között előfordulnak többek között különböző típusú sóvizes fogkrémek, erősítő fogrémek, sőt, gyermekekre szabott narancsos változata is létezik. Emellett terméklistában rábukkanhatunk néhány ajakápolóra, krémre, arckrémre, szájvízre. Ezek egytől egyig elsősorban a gyógyítást, pontosabban a bőr regenerálódását célzó készítmények. Segítik elraktározni az adott területen a megmaradt vízmennyiséget, illetve ezt követően segítenek a kezelt felület nedvességének visszanyerésében.

Fontos azonban megjegyezni, a Dr. Hauschka Med készítmények nem orvosi termékek, így bizonyos esetekben a tüneti kezelés miatt a kezelt tünet háttérbe szorulhat, azonban ez az alapbetegséget nem érinti, így tartósan észlelt probléma, például korpásodás, hajhullás miatt érdemes minél előbb szakemberhez fordulni a tüneti kezelésen túl.