Segíthetünk? +36/70 941 28 09

Az Ön bevásárlókosara üres.

Hajápolás

Az igazán szép haj a legtöbb ember számára kiemelten fontos szempont, ami nem is meglepő. A haj az emberi arc keretét adja, a megjelenés és az első benyomás alapvető fontosságú tényezője. Az, hogy harmonizál-e az arcformával, egy jó fodrász kérdése. Az azonban, hogy igazán szép, kellemes tapintású, fényes-e, az otthoni ápolás függvénye.

Azonban a genetikailag problémás haj esetében nem elegendő a típusnak megfelelő sampon és balzsam kiválasztása, és sok esetben a hajmosások ritkítása nem opció vagy nem jelent megoldást. A Dr. Hauschka hajápoló termékek célja, hogy a különböző válogatott gyógynövénykeverékek segítségével a szép haj mindenki számára elérhetővé váljon.

A minden hajtípusra alkalmazható, egyszerű, tápláló, lényegében balzsamként funkcionáló jojóba-ziliz öblítő mellett több termék is kapható, melyek kifejezetten problémás fejbőrre, hajra készültek. A neem tartalmú hajolaj és hajvíz segíti a fénytelen, töredezett, károsodott haj regenerálódását és hatásos lehet túlzott zsírosodás, illetve a korpa bizonyos típusai esetén. A selyempúder ugyan nem kifejezetten és nem kizárólag hajra történő alkalmazásra készült, azonban magas nedvszívó képességének köszönhetően kiváló zsíros, vékony szálú hajhoz.

 

4 termék

Csökkenő irány beállítása
oldalanként

Lista  Rács 

 1. Dr. Hauschka Neem hajolaj

  Dr. Hauschka Neem hajolaj

  Különösen ajánlott a száraz, töredezett, fénytelen haj ápolására. Fokozza a fejbőr vérellátását, ezáltal jelentősen hozzájárul a fejbőr állapotképének a javításához. Intenzív ápolást biztosít a dauerolt, festett vagy színezett, a gyakori főnözéstől, széltől, az uszoda klórozott vizétől vagy a sós tengervíztől igénybevett hajnak.

  Részletek...
  5 775 Ft

 2. Dr. Hauschka Neem hajvíz

  Dr. Hauschka Neem hajvíz

  A fejbőr működésének zavara okozhatja a haj szárazságát, töredezettségét, korpásodását, de erőteljes zsírosodását is. Ezen tünetek estén ajánljuk a a hajvíz alkalmazását. Regenerálja, megeleveníti a hajhagymákat, a fejbőrt, így kiegyenlítő, harmonizáló hatása van bármilyen egyensúlytalanság esetén.

  Részletek...
  4 550 Ft

 3. Dr. Hauschka Jojoba-ziliz hajbalzsam

  Dr. Hauschka Jojoba-ziliz hajbalzsam

  A megmosott hajszálakat értékes viaszokból, olajokból álló védőfilmmel veszi körül. Búza- és tejprotein, valamint jojobaolaj komponensei ápolják, védik minden hajszálunkat anélkül, hogy elnehezítenék azokat. Ezáltal könnyen fésülhető, érezhetően simább, egyenletesebb lesz a haj. A neem-levél és mag, csalán, tölgykéreg, mályva, bojtorjángyökér és rozmaring kivonatok segítenek a haj és a fejbőr tartós regenerálásában, a haj erősítésében, az almaecet fényt kölcsönöz a hajnak. A friss virágillatú öblítő után öröm a fésülködés!

  Részletek...
  4 200 Ft

 4. Adagolófej (porlasztóval) 100 ml

  Adagolófej (porlasztóval) 100 ml

  Külön vásárolható adagoló fej azon termékekhez ajánlott, melyek sima műanyag kupakkal rendelkeznek. Használatával a termék adagolása egyenletes és könnyen kimérhető a szórófej segítségével nagy felületre permetezhető.

  Részletek...
  990 Ft

4 termék

Csökkenő irány beállítása
oldalanként

Lista  Rács