Nincs is nehezebb és fárasztóbb dolog a reggeli felkelésnél. Az embert csak húzza lefelé az ágy és alig bír a fürdőszobáig elmenni. Ekkor a fejünkben gyorsan legörgetjük a nap eseményeit, számon tartjuk a tennivalókat, de valahogy a felkelés mégis nagyon nehezen megy.

A friss, erőtől duzzadó reggelekért fejlesztették ki a Dr. Hauschka négy új, egyedi illatkompozícióból álló tusfürdőt, melyek garantáltan minden emberi sejtet megmozgatnak, az emberi elmét kitisztítják, miközben rendszerezik a gondolatokat, hogy valóban jól induljon minden napja: hétköznap és hétvégén egyaránt.

A májustól forgalomban lévő új tusfürdők megálmodója Jörg Zimmermann parfümszakértő. Az ő munkássága nyomán jelen blogbejegyzésünkben a levendula-szantálfa; a bársonyos és folyton virágzó mandula; a titokzatos és intenzív bőrvédő hatással rendelkező rózsa, valamint a vérpezsdítő, élénkítő citrom-citromfű Dr. Hauschka tusfürdőket fogjuk egyenként bemutatni.

„Más, mint a többi”

Ám, még mielőtt mindegyikről külön-külön szólnánk, vizsgáljuk meg, hogy vajon miben mások ezek a termékek, hiszen a Dr. Hauschka képviselte magas minőséget már jól ismerjük. Tudjuk, hogy a kizárólag természetes összetevőkből álló Dr. Hauschka a természet valódi kincseit hozza el a bőr számára. Azzal is tisztában vagyunk, hogy a Dr. Hauschka termékek mentesek mindenféle konzerváló szertől és egyéb adalékanyagoktól (pl. színezéktől). A Dr. Hauschka tehát a prémium minőséget képviseli a natúrkozmetikumok piacán. E márka megkapta többek között a nemzetközileg elismert Demeter minősítést is, ami garantálja a termékek 100%-os összetevői tisztaságát.

Amiben más a „neue Duschbalsame von Dr. Hauschka”, azaz a négy új tusfürdő, hogy Ön éppen az aktuális kedve, hangulata szerint válogathatja meg tusfürdőjét. Eldöntheti, hogy egy látszólag szürkének tűnő hétfői napon a levendula vagy a mandula kényeztető, ápoló hatását vagy inkább rögtön vérpezsdítő, minden idegszálára egyenként ható citrom-citromfű tusfürdőt választja-e. A friss, tiszta, megnyugtató érzet mellett ezek a termékek egyidejűleg gyengéden ápolják, és bársonyosan puhává varázsolják a bőrt. Egyszerre hatnak tehát a lélekre, a testre és az elmére egyaránt.

A csomagolásuk pedig? Egyszerűen nagyszerű! Praktikus kinézetüknek köszönhetően ugyanis bárhol könnyedén elférnek akár egy kisebb retikülben vagy egy praktikus sporttáskában is. A biztonsági zárókupak nem engedi kiszökni a műanyag flakonból a folyékony, krémes állagú szert, rápillantva a tusfürdőkre pedig azonnal jó kedvre derítenek bárkit, hiszen egy a lényeg: hogy az Ön napja fantasztikus legyen! 

A négy egyedülálló, egyedi recept alapján készülő termékek másik nagy előnye, hogy tökéletesen illeszkednek a testápoló tejhez és a Dr. Hauschka-féle ápoló olajokhoz, amelyek harmonikussá varázsolnak bennünket. Valamennyi illatú tusfürdő összetevőjének központi alkotórésze a birsalma kivonat, ami nem csak aktiválja és erősíti a bőr rétegeit, hanem nedvességszabályozó képességéből fakadóan óvó, védő funkciót is egyszerre tölt be.  

Ez aztán a valódi, természetből fakadó kényeztetés az egész test számára!

Ezek a termékek tehát személyre szabhatók, hiszen nincs két egyforma nap. Egyik nap bal lábbal, míg a másik nap jobb lábbal kelünk. És ugyanígy vagyunk este, munka után is.

Talán Ön is tapasztalta már nem egy esetben, hogy egy-egy fárasztó, kimerítő nap után legszívesebben csak lezuhanyozni volt kedve és aztán szépen bebújni a finom, meleg ágyba. A tusfürdőket éppen ezért valóban minden napszakra és minden hangulat kiegészítőjeként fejlesztették ki, megteremtve ezzel a választás szabadságát.

Így hát Ön is szabadon választhat termékeink közül sajátos, egyedi ízlésvilágának megfelelően. A termékek kipróbálása után garantált a Dr.Hauschka-féle siker és elrepül egy teljesen más dimenzióba, mely a szépség, az öröm és a nyugalom szigete.

Ezek után valóban kíváncsi a négy egyedülálló illatra? Már rögtön választana vagy egyszerre megvásárolná mind a négyet? Legyen türelmes, röviden bemutatjuk a négy egyedi illatvilágú tusfürdőt!

 


Levendula és a szantálfa tusfürdő

Nehéz eldöntetni, hogy vajon elsősorban a reggeli vagy az esti zuhanyzáshoz/fürdéshez ajánljuk-e a 

A mintegy 1000 m magasból származó levendula az egész testet nyugalommal és harmóniával tölti el, míg az egész napi frissességért az Ausztráliából származó szantálfa felel. A szantálfa egyszeriben beburkolja, és természetesen élénkíti a bőr minden egyes sejtjét.levendula és a szantálfa kombinációjából származó tusfürdőt. Hiszen a két természetes összetevő egyszerre rendelkezik idegnyugtató, kiegyensúlyozó és élénkítő hatással.

Mivel a levendula-szantálfa kettős funkciójú tusfürdő, használatát egyaránt ajánljuk reggelre és estére is. Mi hisszük, hogy amint kipróbálta ezt az újítást, garantáltan nem akar majd más tusfürdőt a fürdőszoba polcán megpillantani.


 


 Mandula tusfürdő

 A mandula és a vanília kompozíciójából összeálló tusfürdő valódi utazásra csábítja Önt. A termék megálmodójának éppen ez volt a célja, hogy a termék megigéző erejével valódi mozizásra hívja az embert, ahol a tavasz első napjai rajzolódnak ki a tekintet előtt, ah

A mandulás tusfürdő ápoló hatása mellett intenzív nyugtató, lecsendesítő hatással is rendelkezik. Ízlése válogatja, hogy ki, melyik napszakban használja ezt a terméktípust. Egy biztos: a mandula a vaníliával együtt eddig még soha nem ismert jóleső és édes élményt fognak jelenteni az Ön számára!ol az ég még kékebb, mint a valóságban, ahol a rózsaszín virágzat táncra perdül a finom, lágy levegőben.

 


 


Rózsa tusfürdő

 „Könnyed, illatos rózsát akartam, ami nemes és, ami ellenállhatatlan.” – vallja a megálmodó, a parfümszakértő Jörg Zimmermann, aki a rózsa, a vanília, a narancs, a szegfű és a szantálfa egyedi receptjének megfelelő hozzáadásával megalkotta azt a tusfürdőt, amiről Ön egészen biztos, hogy nem fog és nem is akar majd lemondani.

Mert ezt mindenki szeretni fogja. A rózsa bársonyossága vegyítve a frissítő citrus illattal ellenállhatatlanul csábítóvá teszi ezt a tusfürdőt. A többféle hasznos összetevők titokzatos, bársonyos mélységet adnak ennek az ápoló szérumnak, melynek hatására a bőr valódi életenergiával töltekezik fel.Citrom-citromfű tusfürdő

Ne csodálkozzon tehát, ha már az első használatot követően érezni fogja, hogy egész nap reggel 8 órától este 8-ig kirobbanó formában érzi magát! Reggel a jótékony összetevők a bőr valamennyi sejtjét áthatják, energetizálják és élénkítik. Pedig a termék nem túlzó, nem túl tömény, épp ellenkezőleg: a tiszta, frissítő hatást arányosan képviseli.„Ki az ágyból most azonnal!”

Ha ébresztő óra lenne, egészen biztos, hogy ezt harsogná a fülébe a frissítő, élénkítő és egyben tonizáló hatású Dr. Hauschka citrom-citromfű tusfürdő. Mert ez aztán garantáltan felébreszti az embert és megalapozza a friss, dinamikus mindennapokat, mindamellett, hogy a hobbi és az aktív sportolók egyik legfontosabb kozmetikuma is egyben. A termék „ütős” hatását a citrom és a lime mellett a friss gyömbérgyökér szavatolja. A gyömbérgyökér legnagyobb előnye, hogy a citrom frissítő hatását nem csak tovább fokozza, hanem képes hosszabb ideig fenntartani az élénk állapotot.
E négy termékkel Ön is biztosan meg fogja találni a számára legkiválóbb, nap indító vagy nap záró tusfürdőt! Vagy talán Ön szerint az lenne a legjobb megoldás, ha egyszerre mind a négyet megvásárolná?

 

Írta: Bogdán Szilvia