Fényes Mindennapok

Dr. Hauschka limitált kiadású bronzpúder


 Amikor egy kis napfényre vágyunk, s végre eljön a pillanat, hogy ránk vetülnek a sugarak, teljes valónkat átjárja egy melengető érzés, mely mosolyra fakaszt.  Az érzés előhívható, nem kell hozzá más, csak egy puha ecset és bronzos árnyalat! 

Bárhol, bármikor segítségünkre siet a kis táskában rejlő csodaszer, hogy újra kiteljesedjen bennünk a napsütés öröme. Természetes önmagunkat adva a világnak, bátran mosolygunk a jövőre. Hisz mit hozhat az élet, ha nem a legjobbat, fényességgel teli, boldog napokat?!


Ragyogó arcszín egész évben

A Dr. Hauschka Bronzpúder új kivitelben jelentkezik a Fényes Mindennapok limitált kiadás által. Kiegészítője a kis púder táska, belül egy piciny zsebbel, mely a púder ecsetet rejti. Tökéletes kompaktság, amit bezipzárazva a női táska elengedhetetlen részévé válik.

Használható közvetlenül a nappali ápoló készítmény után, plusz védelmet biztosítva a bőrnek a környezeti hatásokkal szemben, anélkül, hogy a pórusokat elzárná. Sminkelésnél az alapozó után javasolt felvinni, így rögzíti az alapozót és bronz árnyalatú, matt lezárást ad a sminknek.

Kompaktságának köszönhetően nap közben bármikor frissíthetjük vele arcunkat, ragyogó sugárzást, finom és selymes tapintást adva bőrünknek.

Melegséggel teli, egészséges arcszínt kölcsönöz számunkra, az év bármely szakaszáról is legyen szó. 

 

Használati javaslat

Simítsuk végig az ecsetet a púder felületén, majd ahol a napsütés először barnítja arcunkat, a homlok, orr, áll és az orcák területére finoman vigyük fel a bronzpúdert. Gyengéd, körkörös, kifelé irányuló mozdulatokkal érhető el a legtermészetesebb hatás. 

Határozott kontúr elérése érdekében az arccsont alatti területre arcszín púderként is felvihető.

Az esetleges színárnyalati egyenetlenségeket is segít kiegyenlíteni a nyak területén – itt is könnyed, körkörös mozdulattal oszlassuk el finoman a púdert.

 


A tekintet ragyogását még jobban fokozhatjuk, ha a Dúsító szempillaspirált csak a felső pillákon alkalmazzuk!


 
 


100%-ban natúr vagy bio kozmetikumok, NATRUE és/vagy BDIH minősítéssel
. Bőrgyógyászatilag, érzékeny bőrre is tesztelt termékek. Nem tartalmaznak szintetikus illatanyagokat, színezékeket vagy tartósító szereket, ásványi olajokat, parabéneket és PEG-eket. Az összetevők bio vagy biodinamikus (Demeter) termesztésből származnak.