A viszontlátás öröme

a Levendula Álom limitált smink kollekció 
 
 
Színezzék be mindennapjaikat az idéi második limitált smink kollekcióval - a Levendula Álom dekor termékekkel. A varázslatos ibolya színskálával az évszaknak megfelelő árnyalatokkal tudja kihangsúlyozni szépségét. 
 
Szemceruza duó 06 (szeder/fekete)
 
A szemceruza kihangsúlyozza a szemét. A szemformának megfelelő finom vonalat rajzolunk az alsó és felső szemhéjjak szélén, szükség esetén satírgumi vagy a Dr. Hauschka kiemelő szemhéjpúder ecset segítségével finoman elsimítjuk a vonalat. Dúsabb hatású szempillákhoz húzza ki vékonyan a felső szempilla ívét a fekete árnyalattal, alul emelje ki szemét a szeder árnyalattal.
 
Arcszín púder trió
 
A "Kórus" dekor kollekcióból visszatérő arcszínpúder, amely árnyalt színeivel kiemeli az orcák természetes sugárzását és segíti az arc formázását. A sötétebb rózsaszín árnyalatát az arccsontokra, a világosabb árnyalatú púdert az orca felső részére visszük fel körkörös mozdulatokkal, púder ecset segítségével.   
 
Szájfény 06 (szeder)
 
A "Természetes ragyogás" dekor kollekció tagja volt. A csillogó, lágy emulzió felerősíti az ajkak tónusát, kiemelve azok természetes körvonalát. Az aplikátor segítségével egyenletesen vigyük fel és oszlassuk el az ajkakon. Használható önmagában és rúzs fölé.   
 
Szemhéjpúder Paletta 02

A "Levendula álom" dekor kollekcióból visszatérő nagy kedvenc. 
A négy gyengéd szín egymáshoz harmonikusan illeszkedve természetes, kifejező módon emeli ki a szemét. 
01 „fehér liliom“ 02 „padlizsán barna“
03 „levendula“ 04 „szilva“ egy szép színskála, ami átmenet kialakítását teszi lehetővé a szolidtól az erőteljes kifejezésig. A világosabb színárnyalat alkalmazható alapként, mint fényfolt, a sötétebb tónusú szín pedig ideális akár szemceruzaként is. Emellett a készítmények rózsa és selyem kompozíciója védelmet nyújt az érzékeny szemkörnyéknek.
 
Fénypúder
 
Az "Őszi hangulat" dekor kollekcióból megismert régi ismerős. A ragyogó sugárzás eléréséért vigye fel a kiemelésre szolgáló Fénypúdert az orcákra, valamint a halántéktól a szemöldök fölötti részig. Bársonyos fénypúder, lezárást és védelmet biztosít anélkül hogy elzárná a pórusokat.  
 
 
 
 
A természetből az embernek

˝A természetből az embernek˝ ez a gyártó cégnek, a WALA Heilmittel GmbH-nek a vezérelve az 1935-ös cégalapítása óta. A polaritások ritmikus alkalmazása által, mint például hideg és meleg, sötét és világos vagy mozdulatlan és mozgó, a cég olyan gyógyító impulzusokat hordozó termékeket hozott létre, melyek  kizárólag természetes alapanyagokat tartalmaznak. Emellett az alapanyagok vagy bio - vagy biodinamikus (Demeter) termesztésből származó, méltányos körülmények között termesztett növények.