Előtérben a gyermekápolás: Dr. Hauschka MED gyermekcsomag

Szeretnénk legújabb, limitált mennyiségben elérhető csomagunkkal - a Dr. Hauschka MED gyermekcsomaggal - egy olyan lehetőséget felkínálni Önnek, amivel gyermeke felsőfokú, professzionális ápolását valósíthatja meg.


A gyermekcsomag a három állandó Dr. Hauschka MED termék (Jeges kristályvirág testápoló tej - Jeges kristályvirág intenzív krém - Narancsos gyermek fogtisztító gél) mellett ajándékot tartogat a kisebbeknek is: egy természetes anyagokból készített, vízen úsztatható fahajót rejt, ami így a fürdést is vidám percekkel tölti meg. A MED készítményeket és a fahajót nagy méretu Dr. Hauschka kozmetikai zsákban helyeztük el, ami szintén további felhasználásra alkalmas.
 


 

És nem utolsó sorban, a MED gyermekcsomag összeállításakor gondoltunk az irritációra hajlamos, extra száraz bőrrel rendelkező felnőtt családtagokra is: a naponta alkalmazott Jeges kristályvirág testápoló tej vagy intenzív krém nem csupán tartalmas készítmény részükre is, hanem használat után azonnal jóleső bőrérzést biztosít és célzottan támogatja a bőrt.

 

Röviden a Dr. Hauschka MED márkanévről
A Dr. Hauschka kozmetikumokat előállító WALA Heilmittel GmbH cég több mint 75 éve fejleszt és állít elő gyógynövény alapú gyógyszereket. Kézenfekvő, hogy az e területen szerzett tapasztalatokat a kozmetikai ápoló készítmények fejlesztésében is hasznosítja. Az eredmény neve: Dr. Hauschka MED. A termékeket tapasztalt kozmetikusokkal, a tesztelést végző intézetekkel és orvosokkal együttműködve dolgozták ki. A fejlesztés alapja az ember, az emberi test átfogó szemlélete, aminek eredménye megmutatkozik a készítmények hatékonyságában. 

 

 

 

Részletes termékleírások:

 

Dr. Hauschka MED
Jeges kristályvirág
testápoló 
Erősíti a bőr védő funkcióját és kellemes, ápolt bőrérzést közvetít. A 
nagyon száraz, viszketo, hámló bőr napi testápolásához javasolt. 
Hatása érezhetően ápol, nem hagy vissza zsíros filmréteget - azonnal feszültség mentesít - tartósan nyugtat - megelőzi a viszketést - tudatosan illatmentes. 
Alkalmazása naponta a teljes testre vigyük fel. Általában nincs szükség utólagos krémezésre.
Tipp Az arc alapápolásához a Dr. Hauschka MED Jeges kristályvirág arckrémet ajánljuk.

Összetevők: Víz - jeges kristályvirág préslé - glicerin - alkohol - jojóbaolaj
avokádóolaj - mandulaolaj - tapióka-keményítő - méhviasz - gyapjúviasz - lecitin
mangóvaj - karitévaj - sárgarépa kivonat - cukor-zsírsav-észter - tengeri alga
kivonat - glicerin-zsírsav-észter - hektorit - xantán - sztearinsav - amyrisol
rozmaring kivonat - tejsav-zsírsav-észter


Dr. Hauschka MED
Jeges kristályvirág
intenzív krém
A szélsőségesen száraz, viszkető, hámló bőrterületek helyi ápolására - például az arcon, nyakon, a könyök- vagy térdhajlatban – javasolt. Jó kiegészítése az alapápolásnak az akut állapotok fellépésének megelőzésére.
Hatása azonnal csökkenti a viszketést - érezhető védelmet biztosít a tartalmas receptúra miatt - nyugtat és feszültség mentesít - tudatosan illatmentes
Alkalmazása Naponta egy vagy több alkalommal is felvihetjük az érintett területekre.
Tipp Az arc alapápolására a MED Jeges kristályvirág arckrémet, testápoláshoz a MED Jeges kristályvirág testápoló tejet ajánljuk.

Összetevők:
Víz - jeges kristályvirág préslé - avokádóolaj - glicerin – mangóvaj - 
alkohol - glicerin-zsírsav-észter - mandulaolaj - jojobaolaj - szezámolaj – gyapjúviasz zsíralkoholok - bentonit - karitévaj - sárgarépa és rozmaring kivonat - amyrisol - lecitin
Dr. Hauschka MED
Narancsos gyermek fogtisztító gél
A tejfogak különös védelmet és alapos, ugyanakkor szelíd ápolást igényelnek, mert a fogzománc még nem szilárdult meg teljesen. Az újabb tejfog növekedése a fogínyt sokszor igénybe veszi és érzékennyé teszi. Aki ebben az érzékeny szakaszban naponta helyesen és következetesen tisztítja és ápolja a fiatal fogakat és fogínyt, megalapozza a felnőttkori egészséges fogakat is.
Hatása megerősített szájnyálkahártya - erős fogíny - rendszeres használata eltávolítja a foglepedéket, ezzel megelőzi a
fogszuvasodást - friss, gyümölcsös íz – borsmentát, mentolt nem tartalmaz, ezért homeopaták is ajánlják

Összetevők:
Szorbit - víz (természetes ásványvíz) - glicerin - rózsavíz - kovagél - varázsmogyoróvíz - narancsvirágvíz - guarliszt - nátrium-magnéziumszilikát - éterikus narancsolaj - csipkebogyó és homoktövis termés kivonat - xantán - fehér agyag - aesculin (gesztenyekéregbol)
 

Felhívjuk figyelmét, hogy a Dr. Hauschka MED gyermekcsomagok limitált mennyiségben, a készlet erejéig vásárolhatók, azonban a csomagban található készítmények állandó részei a Dr. Hauschka MED családnak, így folyamatosan elérhetők. A további Dr. Hauschka MED készítményekről honlapunkon tájékozódhat.

http://drhauschka.hu/termekeink/med