Segíthetünk? +36/70 941 28 09

Az Ön bevásárlókosara üres.

Tonikok

A tonikok alapkozmetikumok. Egyszerre ápolnak, védenek és teszik az arcbőrt ragyogóvá. Nincs olyan hölgy, aki ne rendelkezzen egy frissítő tonikkal, melynek próbakiszerelése lehetővé teszi, hogy a kozmetikumot bárhol, a nap bármely szakában bátran használhassuk.

Gondoljunk például egy normál vagy zsíros, pattanásos arcbőrre kifejlesztett csomagra, amely az alaptermékeket tartalmazza. Egy mélytisztító, és egy hidratáló mellett egy tonikot biztosan tartalmaznak ezek a csomagok. Egyedi összeállításainkban, a természetes arcápolás alapkészítményei között Ön is megtalálhatja a különféle természetes hatóanyagú tonikokat és élvezheti azoknak üdítő, intenzíven hidratáló funkcióját. Ám mi a normál bőrűek mellett a problémás arcbőrűekre is gondoltunk, így a természetes arcápolás, tisztátalan bőrre kifejlesztett alapkészítmények (mélytisztítókrém és rózsakrém mellett az arctonik) heteken belül végleg megszüntetik az aknés, egyenetlen felszínű bőr valamennyi kellemetlen, zavaró tünetét.

Mint látható: a tonikok nem csak „egyszerű”, mindennapos használatra ajánlott bőrfrissítők, hanem a gyulladásra, kivörösödésre vagy aknéra, pattanások kialakulására hajlamos bőr regenerálására és a problémák megszüntetésére is alkalmas szérumok.

Lepje meg saját magát vagy ajándékozza meg egyik családtagját minőségi, hasznos kozmetikumokkal! Próba kiszereléseinknek köszönhetően most Ön is kipróbálhatja és a saját bőrén érezheti a tonikok természetesen ápoló, csodálatos erejét!

5 termék

Csökkenő irány beállítása
oldalanként

Lista  Rács 

 1. Dr. Hauschka Arctonik 100 ml

  Dr. Hauschka Arctonik 100 ml


  A Dr. Hauschka kozmetika egyik báziskészítménye. A reggeli és esti tisztítás (Mélytisztító vagy Tisztító tej) után alkalmazzuk. Amennyiben este valamilyen Ampullakúrával kezeljük arcunkat, úgy azzal egy időben Arctonikot ne használjunk! Napközben gyors tisztításhoz, felfrissüléshez is alkalmazható, férfiak borotválkozás után is használhatják arcvízként. Ösztönzi a bőr saját erőit, támogatja annak nedvességfolyamatait, segít a bőrfunkciók egyensúlyának megőrzésében.

  Részletek...
  6 930 Ft

 2. Dr. Hauschka Arctonik 10 ml próba - szórófejes kiszerelésben

  Dr. Hauschka Arctonik 10 ml próba - szórófejes kiszerelésben


  A Dr. Hauschka kozmetika egyik báziskészítményének próba kiszerelése most új, szórófejes kivitelben, amely megkönnyíti a használatát, utazáshoz kifejezetten ajánlott.

   

  Részletek...
  850 Ft

 3. Dr. Hauschka Arctonik tisztátlan bőrre 100 ml

  Dr. Hauschka Arctonik tisztátlan bőrre 100 ml


  A tisztátalan bőr kezelése egyrészt az akut jelenségek visszaszorítására irányul, másrészt a bőr alapvető áthangolására, hogy ezzel megelőzzük az újabb pattanások kialakulását. Ezt a célt szolgálja az Arctonik tisztátalan bőrre, mely gyulladást enyhítő és a bőr funkcióit szabályozó növénykivonatokat tartalmaz, így kedvező hatást fejt ki a faggyúmirigyek működésére, a tág pórusokra, komedókra.

  Részletek...
  7 590 Ft

 4. Dr. Hauschka Arctonik tisztátlan bőrre 10 ml próba - szórófejes kiszerelésben

  Dr. Hauschka Arctonik tisztátlan bőrre 10 ml próba - szórófejes kiszerelésben

  A Dr. Hauschka kozmetika egyik báziskészítményének próba kiszerelése most új, szórófejes kivitelben, amely megkönnyíti a használatát, utazáshoz kifejezetten ajánlott.

  Részletek...
  850 Ft

 5. Dr. Hauschka Regeneráló szérum 30 ml

  Dr. Hauschka Regeneráló szérum 30 ml

  Feszesítő, vitalizáló, nedvességmegőrző ápolás az igényes, érett bőrnek.

  Az arcbőr éjszakai intenzív, zsírmentes ápolására is alkalmas készítmény!

  Részletek...
  15 990 Ft

5 termék

Csökkenő irány beállítása
oldalanként

Lista  Rács